Germstar érintés nélküli adagoló ezüst - kék, 1 db (4 db D-típusú elemmel)

Germstar érintés nélküli adagoló ezüst - kék, 1 db (4 db D-típusú elemmel)
Germstar érintés nélküli adagoló ezüst - kék, 1 db (4 db D-típusú elemmel)
29 210 Ft

23 000 Ft + 27% Áfa

Összehasonlítás
Kedvencekhez
A Germstar® érintés nélküli adagoló rendszert a Germstar Original, Citrus és Noro alkoholos kézfertőtlenítő folyadékok, a Germstar Extra Mild folyékony szappan és a Germstar D-Limonene zsíroldó folyadék érintés nélküli adagolásához fejlesztettük ki. A gömb forma merev műanyagból készül, több színben elérhető. Teteje átlátszó, így figyelemmel követhető az utántöltő zacskó állapota.Az adagolási művelet mikrochip által vezérelt: a beépített infravörös szenzor érzékeli a kéz mozgását, majd a speciális mágnesszelep a folyadék pontos adagolását végzi.
Kezünket a gömb formájú, 18,5 cm-es átmérőjű adagoló alá helyezve a fertőtlenítő folyadék automatikusan folyik a tenyerünkbe. A speciális összetétel és a gravitáción alapuló technológiának köszönhetően az adagolás minden esetben cseppmentes.
Az adagoló szenzoros érzékelése 4 db D-típusú elem segítségével működik. A jó minőségű elemek min. 2 évig, illetve 50.000 kézfertőtlenítésre biztosítják a zajmentes üzemelést.
A készüléken elején 8 másodpercenként egy automata zöld készenléti jelzőfény villan fel. A jelzőfény állandó piros fényre vált, ha a készülékben helytelenül vannak behelyezve az elemek illetve ha elemet kell benne cserélni. 
Az adagolóban nincs mozgó alkatrész, működése környezetbarát, zajmentes és energiatakarékos.Az adagoló különböző kivitelekben elérhető:
Falra szerelhető (alap kiszállítási csomag) 
Falra szerelhető fali tálcával (fali tálca kiegészítő tartozék megrendelése szükséges) ·
 Asztali állványos (asztali állvány kiegészítő tartozék megrendelése szükséges)  Talpas állvánnyal (embermagas állvány kiegészítő tartozék megrendelése szükséges) A felhasznált anyagokra és az adagoló problémamentes működésére 2 év garanciát vállalunk. 

Nézze meg a termékhez kapcsolódó dokumentumokat »

Nézze meg a termékhez kapcsolódó videókat »

Ajánlom
Nyomtat
Írja meg üzenetét:
Adatok
Terméktípus
Adagoló, utántöltő nélkül
Cikkszám
12111CRBL