Rólunk

A Germstar egy professzionális munkahelyi fertőzés megelőzési rendszer, amelyet kezdetben - a 90-es évek elejétől fogva - óceánjáró hajókon használnak a fertőzési láncok kialakulásának megelőzésére, illetve a fellépő fertőzési láncok terjedésének a megállítására.

Cégünk 2008 óta áll a hazai Partnerek rendelkezésére és 2009-ben a H1N1 járvány megelőzésben szereztük  meg első hazai szakmai tapasztalatainkat. A 2009-ben kihelyezett adagoló készülékeink ma is aktív használatban vannak, ami jelzi termékünk egyedi értékálló minőségét.

Germstar adagoló készülékeinket a napi több ezer alkalmas kézfertőtlenítés lehetőségére fejlesztettük ki egy olyan speciális oldattal, ami gyakori használat esetén sem szárítja ki a bőrt és fokozottan érzékeny, ekcémás kézen is használható. 


Mára - több, mint 25 év szakmai tapasztalattal a háta mögött  -

a Germstar az USA egyik vezető munkahelyi fertőzés megelőzési rendszerévé nőtte ki magát és világszerte kiemelt szerepet tölt be az egészséges munkakörnyezet fenntartásában. 

A teljesség igénye nélkül Partnereink között említhetünk számos nemzetközi kis és nagyvállalatot,  

stratégiai jelentőségű gyártó és termelő üzemet, szállodaláncot, közintézményeket, idősotthonokat és természetesen azokat az egészségügyi intézményeket, ahol emberi életeket menthet meg egy időben elvégzett kézfertőtlenítés! 

Germstar prémium minőségű kézfertőtlenítő termékeinket ajánljuk minden olyan felhasználási területre,

ahol  kiemelten fontos a korokozókkal szembeni hatékony fellépés, legyen szó akár otthoni betegápolásról, vagy akár  a több ezer embert foglalkoztató vállalati munkakörnyezet megóvásáról. 

Keressen bennünket bizalommal és csatlakozzon elégedett Ügyfeleinkhez! 

Tisztelettel: 

A Germstar Csapata