Blog

Szenzoros kézfertőtlenítő: „Fertőzés a munkahelyén? Látja? Érzi? Hallja? Germstar STOP járvány!"

2020.11.06 09:18
Szenzoros kézfertőtlenítő: „Fertőzés a munkahelyén? Látja? Érzi? Hallja? Germstar STOP járvány!"

 

Kevés annyira aktuális téma van manapság, mint a fertőzések, betegségek és járványok.

Nevezzük nevén:  a csontig lerágott, de még emésztés alatt álló COVID-19.

Most azonban gondoljunk a „koronavíruson innen mellett a koronavíruson túl-ra” is! A fertőzésláncok megelőzése világjárvány nélkül is prioritás kellene, hogy legyen – különösen egy munkahely esetén, ahol a munkavállalók lebetegedése súlyos problémákhoz vezethet.

Mik lehetnek ezek?

 

  • A termelés csökkenése
  • A bevétel csökkenése
  • Szerződésteljesítések késése
  • Termékvisszahívások

 

Ezekből adódóan pedig rengeteg olyan elmaradás, ami egy kisebb vállalat létét akár veszélybe is sodorhatja: gondoljunk csak a bérleti díjak fizetésére és a hitelek törlesztésére.

 

A szenzoros kézfertőtlenítő rendszer lehet az első védelmi vonal

Miért? Mert egy munkahely, iroda, vagy üzem bejáratánál kihelyezve, kötelező használat mellett megakadályozza, hogy a tömegközlekedésen, vagy akár egy boltban a bőrre kerülő vírusok, gombák, baktériumok bejussanak az épületbe. Érintésmentes adagolásuknak köszönhetően pedig a használatuk gyors, egyszerű, és gazdaságos.

A koronavírus jóvoltából megszokott maszkviselés e-mellett abban segítene, hogy az esetleg már beteg személyek ne fertőzzék meg a többieket, a higiénés ajánlások mindennapos betartása pedig kiegészítené ezt a munkahelyi „bacistop” rendszert.

Ha Önnek is fontos a munkavállalói biztonsága és egészsége, tegye az érintésmentes kézfertőtlenítést a mindennapjaik részévé. Válasszon Germstar szenzoros kézfertőtlenítő rendszereink közül, amik sokféle színben, különböző kiszerelésekben, és többféle állvánnyal is elérhetők!