Germstar Original 59 ml-es kézfertőtlenítő spray, 6 db

Germstar Original 59 ml-es kézfertőtlenítő spray, 6 db
Germstar Original 59 ml-es kézfertőtlenítő spray, 6 db
8 001 Ft

6 300 Ft + 27% Áfa

Összehasonlítás
Kedvencekhez
Egyre gyakoribb az olyan helyzetek előfordulása, amikor azt érezzük, hogy szükséges lenne egy gyors kézfertőtlenítés. Akár tömegben utazunk, akár pénzhez nyúlunk, számos olyan felülettel lépünk érintkezésbe, melyeken fertőző baktériumok és vírusos kórokozók lappanganak. Ennek az igénynek a kielégítésére ajánljuk Önnek a Germstar 59 ml-es hatjógáz mentes kézfertőtlenítő sprayt, amely hasznos társ lehet a hétköznapokban. 
A Germstar Original egy gyors elpárolgású, prémium minőségű alkoholos kézfertőtlenítő folyadék. 99,99 % - os baktérium- (MRSA), tuberkolocid- ,gomba- és vírusölő hatás.
Illata mentolos. 
Intenzív használat mellett sem szárítja ki a bőrt, bőrápoló hatóanyagokat tartalmaz, allergiát nem okoz. Kétszeri ráfújás már elegendő, hogy a kezünk felületén lévő baktériumok, gombák és vírusok 99,99%-át elpusztítsa. 
120 alkalomra biztosítja a hatékony kézfertőtlenítést. A kiürült 59 ml-es flakon egy gombnyomással utántölhető a Germstar – Lifepeak adagolóból.
Szülői felügyelet mellett gyerekek is használhatják. Hajtógáz mentes, biztonsági zár gátolja a csöpögést.
Kiszerelését a nemzetközi repülési folyadék szabványhoz igazítottuk. Ennek köszönhetően repüléskor is magunkkal vihetjük.
Kis mérete lehetővé teszi, hogy mindennapi társunk legyen és azonnali segítséget nyújtson a kézfertőtlenítésre. 

Nézze meg a termékhez kapcsolódó dokumentumokat »

Nézze meg a termékhez kapcsolódó videókat »

Ajánlom
Nyomtat
Írja meg üzenetét:
Adatok
Cikkszám
900160