Germstar - Lifepeak induló szett, fehér - kék (4 db AA-típusú elemmel)

Germstar - Lifepeak induló szett, fehér - kék (4 db AA-típusú elemmel)
Germstar - Lifepeak induló szett, fehér - kék (4 db AA-típusú elemmel)
29 210 Ft

23 000 Ft + 27% Áfa

Összehasonlítás
Kedvencekhez
A Germstar - Lifepeak kézfertőtlenítő adagoló segít megelőzni a fertőzési láncok terjedését otthonában. A Germstar kézfertőtlenítő oldatot víz és papír használata nélkül, száraz kézfelületen kell használni.
A szenzoros adagoló érintés nélkül, egy szenzor segítségével adagolja tenyerünkbe a Germstar prémium minőségű higiénés kézfertőtlenítő oldatot, így nem képződik baktériumtelep a készüléken. A Germstar kézfertőtlenítő oldat speciális összetételének köszönhetően ápolja és védi a bőrt a kiszáradástól, 99,99%-os baktérium, vírus és gombaölő hatású. Használatát követően 3 órán keresztül véd a korokozóktól, ezzel egyedülállóan hosszan tartó védelmet biztosít a kórokozókkal szemben. Az utántöltő zacskó 355 ml-es. 0,7 ml-es adagolási beállítás esetén egy utántöltő 500 kézfertőtlenítési alkalomra elég.
A szenzoros adagoló nem tartalmaz mozgó alkatrészt, ezért kiemelten hosszú élettartamú. Az áramforrást 4 db AA típusú elem biztosítja. A készülék elején egy zöld jelzőfényt bocsát ki. Amikor az elemeket cserélni kell, a készülék piros fénnyel kezd villogni. Az adagolón az adagolási mennyiség tetszés szerint állítható 0,7 ml és 5 ml-es adagolási mennyiség között. Állítsa be az Önnek legmegfelelőbb mennyiséget.A készülék alján egyetlen gombnyomással beállíthatjuk a világítás funkciót! A készülékből ekkor kellemes világos fény árad, amely a sötétben is fényt biztosít számunkra. A készülék oldalán egyetlen gombnyomással utántölthetjük a Germstar 59 ml-es illetve a Germstar 8 ml-es kézfertőtlenítő spray flakonokat. A kézfertőtlenítő sprayt magunkkal vihetjük utazáskor, az autóban illetve használhatjuk bárhol egy azonnali kézfertőtlenítésre!

1. Asztali állványon - lásd illusztrált kép 
2. A gömb formájú adagoló leválasztható az asztali állványtól és falra szerelhető. 
3. A gömb formájú adagoló falra szerelhető akár a fali tartóval együtt. Így a Germstar 8 és 59 ml-es spray flakonokat könnyedén utántöltheti. 

Nézze meg a termékhez kapcsolódó dokumentumokat »

Nézze meg a termékhez kapcsolódó videókat »

Ajánlom
Nyomtat
Írja meg üzenetét:
Adatok
Cikkszám
712610WHBL