Germstar - Lifepeak induló szett EXTRA, választható színben

Cikkszám: 71261

Részletek:

1 db Germstar - Lifepeak adagoló, 1 db kézfertőtlenítő utántöltő, 4 db elem, 1 db 59 ml-es spray és 1 db 8 ml-es spray. Raktárról elérhető színek: fehér - kék, fehér - narancssárga, fehér - rózsaszín.

Elérhetőség:

Az Ön ára: 19 900 Ft

Termékfotó
Részletes információ

A fertőzési láncok 80 %-a érintés útján terjed! A Germstar - Lifepeak kézfertőtlenítő adagoló segít megelőzni a fertőzési láncok terjedését otthonában. 

A Germstar kézfertőtlenítő oldatot víz és papír használata nélkül, száraz kézfelületen kell használni. A szenzoros adagoló érintés nélkül, egy szenzor segítségével adagolja tenyerünkbe a Germstar prémium minőségű higiénés kézfertőtlenítő oldatot, így nem képződik baktériumtelep a készüléken. 

A Germstar kézfertőtlenítő oldat speciális összetételének köszönhetően ápolja és védi a bőrt a kiszáradástól, 99,99%-os baktérium, vírus és gombaölő hatású. Használatát követően 3 órán keresztül véd a korokozóktól, ezzel egyedülállóan hosszan tartó védelmet biztosít a kórokozókkal szemben. 

Az utántöltő zacskó 355 ml-es. 0,7 ml-es adagolási beállítás esetén egy utántöltő 500 kézfertőtlenítési alkalomra elég. 

A szenzoros adagoló nem tartalmaz mozgó alkatrészt, ezért kiemelten hosszú élettartamú. Az áramforrást 4 db AA típusú elem biztosítja. A készülék elején egy zöld jelzőfényt bocsát ki. Amikor az elemeket cserélni kell, a készülék piros fénnyel kezd villogni. 

Az adagolón az adagolási mennyiség tetszés szerint állítható 0,7 ml és 5 ml-es adagolási mennyiség között. Állítsa be az Önnek legmegfelelőbb mennyiséget.

A készülék alján egyetlen gombnyomással beállíthatjuk a világítás funkciót! A készülékből ekkor kellemes világos fény árad, amely a sötétben is fényt biztosít számunkra. 

A készülék oldalán egyetlen gombnyomással utántölthetjük a Germstar 59 ml-es illetve a Germstar 8 ml-es kézfertőtlenítő spray flakonokat. A kézfertőtlenítő sprayt magunkkal vihetjük utazáskor, az autóban illetve használhatjuk bárhol egy azonnali kézfertőtlenítésre!

Használati opciók: 

1. Asztali állványon - lásd illusztrált kép 

2. A gömb formájú adagoló leválasztható az asztali állványtól és falra szerelhető. 

3. A gömb formájú adagoló falra szerelhető akár a fali tartóval együtt. Így a Germstar 8 és 59 ml-es spray flakonokat könnyedén utántöltheti.