Germstar 8 ml-es utántölthető spray, 1 db

Cikkszám: 90401

Részletek:

1 db 8 ml-es kézfertőtleíntő spray Germstar Original 

Elérhetőség:

Az Ön ára: 490 Ft

Termékfotó
Részletes információ

Egyre gyakoribb az olyan helyzetek előfordulása, amikor azt érezzük, hogy szükséges lenne egy gyors kézfertőtlenítés. Akár tömegben utazunk, akár pénzhez nyúlunk, számos olyan felülettel lépünk érintkezésbe, melyeken fertőző baktériumok és vírusos kórokozók lappanganak. Ennek az igénynek a kielégítésére ajánljuk Önnek a Germstar 8 ml-es hatjógáz mentes kézfertőtlenítő sprayt, amely hasznos társ lehet a hétköznapokban. 

A Germstar Original egy gyors elpárolgású, prémium minőségű alkoholos kézfertőtlenítő folyadék. 99,99 % - os baktérium- (MRSA), tuberkolocid-gomba- és vírusölő hatás. 

Illata mentolos. 

Intenzív használat mellett sem szárítja ki a bőrt, bőrápoló hatóanyagokat tartalmaz, allergiát nem okoz. Kétszeri ráfújás már elegendő, hogy a kezünk felületén lévő baktériumok, gombák és vírusok 99,99%-át elpusztítsa. 

20 alkalomra biztosítja a hatékony kézfertőtlenítést. A kiürült 8 ml-es flakon egy gombnyomással utántölhető a Germstar – Lifepeak adagolóból.

Szülői felügyelet mellett gyerekek is használhatják.Hajtógáz mentes, biztonsági zár gátolja a csöpögést.

Kiszerelését a nemzetközi repülési folyadék szabványhoz igazítottuk. Ennek köszönhetően repüléskor is magunkkal vihetjük.

Kis mérete lehetővé teszi, hogy mindennapi társunk legyen és azonnali segítséget nyújtson a kézfertőtlenítésre.