Germstar Original kézfertőtlenítő 474 ml-es pumpás flakon, 1 db

Cikkszám: 90341

Részletek:

1 db 474 ml-es kézfertőtlenítő pumpás flakon Germstar Original 

Elérhetőség:

Az Ön ára: 3 600 Ft

Termékfotó
Részletes információ

A Germstar Original 474 ml-es nyomópumpás flakon méretének köszönhetően kis helyen elfér, bárhol kényelmesen és egyszerűen alkalmazható.

A Germstar Original egy gyors elpárolgású, prémium minőségű alkoholos kézfertőtlenítő folyadék. Száraz kézfelületen, víz és papír használata nélkül alkalmazható. 

99,99 % - os baktérium- (MRSA), tuberkolocid-, gomba- és vírusölő hatás. 

Illata mentolos. 

Intenzív használat mellett sem szárítja ki a bőrt, bőrápoló hatóanyagokat tartalmaz, allergiát nem okoz. Szülői felügyelet mellett gyerekek is használhatják.

A pumpás flakon űrtartalma: 474 ml.

Egy falakon ca. 670 kézfertőtlenítéshez elég. Speciális pumpanyakának köszönhetően optimalizálja a fertőtlenítőszer adagolási mennyiséget és egy beépített technológia meggátolja a csöpögést és a kifolyást.

A hozzá rendelhető, csavarral illetve ragasztással rögzíthető tok segítségével célirányosan (pl. falra) is kihelyezhető.

A szállítmányozásban dolgozóknak kiemelten ajánlott. Üzemi járművek ajtajára rögzíthető, ezzel segítve az azonnali kézfertőtlenítés lehetőségét. Ajánljuk továbbá lakókocsik, mentőautók, rendőrautók, tűzoltóautók, teherautók, vízi járművekre.