Germstar érintés nélküli adagoló fehér - citromsárga, 1 db

Cikkszám: 13111WHYE

Részletek:

4 db elemmel, utántöltő nélkül 

Elérhetőség:

Az Ön ára: 27 430 Ft

Termékfotó
Részletes információ

A Germstar® érintés nélküli adagoló rendszert a Germstar Original, Citrus és Noro alkoholos kézfertőtlenítő folyadékok, a Germstar Extra Mild folyékony szappan és a Germstar D-Limonene zsíroldó folyadék érintés nélküli adagolásához fejlesztettük ki.

A gömb forma merev műanyagból készül, több színben elérhető. Teteje átlátszó, így figyelemmel követhető az utántöltő zacskó állapota.

Az adagolási művelet mikrochip által vezérelt: a beépített infravörös szenzor érzékeli a kéz mozgását, majd a speciális mágnesszelep a folyadék pontos adagolását végzi.

Kezünket a gömb formájú, 18,5 cm-es átmérőjű adagoló alá helyezve a fertőtlenítő folyadék automatikusan folyik a tenyerünkbe. A speciális összetétel és a gravitáción alapuló technológiának köszönhetően az adagolás minden esetben cseppmentes.

Az adagoló szenzoros érzékelése 4 db D-típusú elem segítségével működik. A jó minőségű elemek min. 2 évig, illetve 50.000 kézfertőtlenítésre biztosítják a zajmentes üzemelést.

A készüléken elején 8 másodpercenként egy automata zöld készenléti jelzőfény villan fel. A jelzőfény állandó piros fényre vált, ha a készülékben helytelenül vannak behelyezve az elemek illetve ha elemet kell benne cserélni. 

Az adagolóban nincs mozgó alkatrész, működése környezetbarát, zajmentes és energiatakarékos. 

Az adagoló különböző kivitelekben elérhető:

· Falra szerelhető (alap kiszállítási csomag) 

. Falra szerelhető fali tálcával (fali tálca kiegészítő tartozék megrendelése szükséges) 

· Asztali állványos (asztali állvány kiegészítő tartozék megrendelése szükséges) 

· Embermagas állványos (embermagas állvány kiegészítő tartozék megrendelése szükséges) 

A felhasznált anyagokra és az adagoló problémamentes működésére 2 év garanciát vállalunk.