Germstar kézfertőtlenítő induló szett adagolóval és fali tálcával, fekete - füst színben

Cikkszám: 70201BKSK

Részletek:

1 db adagoló gömb fekete - füst színben, 1 db fali tálca füst színben, 1 db 946 ml-es Germstar Original kézfertőtlenítő folyadék utántöltő zacskó, 4 db D elem

Elérhetőség:

Az Ön ára: 40 640 Ft

Termékfotó
Részletes információ

A Germstar fali tálcás, falra rögzíthető kezdőcsomagot azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik még nem vásároltak Germstar szenzoros adagoló készüléket.

 

A Germstar érintés nélküli kézfertőtlenítő rendszer használata elősegíti az Ön és közössége egészségvédelmét. Aktív használatával a fertőzési lánc közösségen belül megszakítható. 99,99 %-os baktérium, gomba és vírusölő hatású. A kézen speciális filmréteget képez, amely hosszan tartó védelmet biztosít a kórokozók ellen. 

 

A Germstar egy gyors elpárolgású alkoholos kézfertőtlenítő szer. A Germstar kézfertőtlenítő szert száraz kézfelületen kell alkalmazni. Sem előtte, sem utána nem kell kezet mosni vízzel! Az előre beállított mennyiséget a készülék automatikusan a tenyerünkbe adagolja. A szert eldörzsöljük mindkét kézfejen és tenyérben. Az oldat rövid időn belül elpárolog és a kezünk baktérium, gomba és vírusmentes. 

 

Az induló szett 0,7 ml - es adagolási beállítás mellett 1350 kézfertőtlenítéshez elég. A 4 db góliát elem min. 2 évre illetve 50.000 használathoz biztosít energiát. Az adagoló készülék problémamentes működésére két év garanciát vállalunk. 

 

A felszerelési útmutató letöltéséhez kattintson a következő linkre: 

http://germstar.hu/uploads/files/Adagol%C3%B3%20%C3%B6sszeszerel%C3%A9se(1).pdf