Germstar kézfertőtlenítő induló szett adagolóval és asztali állvánnyal, fehér - kék színben

Cikkszám: 70301WHBL

Részletek:

1 db adagoló gömb fehér - kék színben, 1 db asztali / fali állvány, 1 db 946 ml-es Germstar Original kézfertőtlenítő folyadék utántöltő zacskó, 4 db D elem

Elérhetőség:

Az Ön ára: 40 640 Ft

Termékfotó
Részletes információ

A Germstar asztali állványos kezdőcsomagot azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik még nem vásároltak Germstar szenzoros adagoló készüléket.

A Germstar érintés nélküli kézfertőtlenítő rendszer használata elősegíti az Ön és közössége egészségvédelmét. Aktív használatával a fertőzési lánc közösségen belül megszakítható. 99,99 %-os baktérium, gomba és vírusölő hatású. A kézen speciális filmréteget képez, amely hosszan tartó védelmet biztosít a kórokozók ellen. 

A Germstar egy gyors elpárolgású alkoholos kézfertőtlenítő szer. A Germstar kézfertőtlenítő szert száraz kézfelületen kell alkalmazni. Sem előtte, sem utána nem kell kezet mosni vízzel! Az előre beállított mennyiséget a készülék automatikusan a tenyerünkbe adagolja. A szert eldörzsöljük mindkét kézfejen és tenyérben. Az oldat rövid időn belül elpárolog és a kezünk baktérium, gomba és vírusmentes. 

Az induló szett 0,7 ml - es adagolási beállítás mellett 1350 kézfertőtlenítéshez elég. A 4 db góliát elem min. 2 évre illetve 50.000 használathoz biztosít energiát. Az asztali állvány két részből áll, igény szerint kettéválasztható. Ekkor az asztali állványból fali állványt kapunk amelyet falra szerelhetünk. Az adagoló készülék problémamentes működésére két év garanciát vállalunk. 

A felszerelési útmutató letöltéséhez kattintson a következő linkre: 

http://germstar.hu/uploads/files/Adagol%C3%B3%20%C3%B6sszeszerel%C3%A9se(1).pdf